INICI Sobre mi DANSA/PERFORMANCE DIRECCIÓ/ASSISTÈNCIA LAB Media Contacte CALENDARI

.01

SOBRE MI

Pau va néixer a Barcelona, el 1981. Va començar el seu camí  professional a través dels ball de saló, on va assolir el nivell  internacional en deu estils diferents. Això el va portar a estudiar  dansa a Barcelona i al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid, on  el seu interès va començar amb la forma del ballet clàssic i es va  desenvolupar cap a l’interès per la dansa contemporània i la  improvisació-contacte. Després dels seus estudis va seguir explorant la  forma de la dansa a França i Alemanya abans de convertir-se  en membre permanent del Tanztheater Wuppertal-Pina Bausch el 2005.

A més d’actuar amb el Tanztheater Wuppertal-Pina Bausch, Pau  actualment ensenya, dirigeix tallers i participa en diversos projectes  artístics a Alemanya i a l’estranger. El seu objectiu és seguir  desenvolupant un propi llenguatge de moviment que  ha estat cuidant els darrers anys, i alhora reflexionar sobre les idees, inspiracions i influències que en ell van generar els col·legues, mestres i artistes que una volta creuaren el seu camí.

 

Agraïments

Virginia Valero, Gonzalo Zaragoza, Ricardo Franco, Slavek Michalsky, Manel Rodríguez, Máximo Hita, Moreno Bernardi, Francesc Bravo, Cristiane Boullosa, Manel Estella, Teresa Llargués, Sergio Roccatti, Alessandra Valeri, Dominque Mercy, Malou Airaudo, Ernesta Corvino, Janet Panetta, Christine Kono, Ed Kortland.