‘New Piece II’

Tanztheater Wuppertal – Pina Bausch

Creació per Alan Lucien Øyen · En coproducció amb Théâtre de la Ville-Paris / Chaillot-Théâtre national de la Danse, Paris / Sadler’s Wells, Londres / Norwegian National Ballet, Oslo · Supported by Kunststiftung NRW · Direcció / Coreografia:
Alan Lucien Øyen · D’sseny d’escenàri: Alex Eales · Vestuari: Stine Sjøgren · Col·laboració artística: Daniel Proietto / Andrew Wale · Disseny de so: Gunnar Innvær · Disseny d’il·luminació: Martin Flack · Direcció d’assaig: Daphnis Kokkinos · Assistent de direcció d’assaig: Bénédicte Billiet · Assistent de vestuari: Anna Lena Dresia · Duració 3h, una pausa

Un dels dos primere encàrrecs del Tanztheater Wuppertal – Pina Bausch sota la nova direcció d’Adolphe Binder.

 

 Mats Bäcker
Mats Bäcker

Alan Lucien Øyen és un guardonat coreògraf noruec, director i dramaturg que treballa entre i tot, dansa, teatre, text i pel·lícula. Sempre a la recerca d’una expressió sincera i humana, amb un estil cinematogràfic subtil, les obres d’Øyen són impulsades per la seva interacció real amb persones i llocs. Creant produccions a gran escala que destaquen els moments més íntims, Øyen s’esforça per reflectir la simplicitat, la bellesa i la complexitat de l’experiència humana.

Ballarins:
Regina Advento, Pau Aran Gimeno, Emma Barrowman, Rainer Behr, Andrey Berezin, Çağdaş Ermis, Jonathan Fredrickson, Nayoung Kim, Douglas Letheren, Eddie Martinez, Nazareth Panadero, Helena Pikon, Julie Shanahan, Stephanie Troyak, Aida Vainieri, Tsai-Chin Yu

Hem estat treballant en memòries-comunicació. Com ens aferrem i deixem anar; tractant amb el canvi constant del temps. Quan és el moment de marxar? Quant de temps estem esperant / hem estat esperant? Com de perdut és el passat per nosaltres? Com captem els somnis?

— Alan Lucien Øyen

TRAILER ‘NEW PIECE II’