THIS BRIGHT FIELD

Regne Unit, 2017 · Part u 15 mins & Part dos 45 mins · Concepte, direcció i disseny: Theo Clinkard · Col·laboració Artística: Leah Marojevic · Realització i performance: Leah Marojevic, Stephanie McMann, Meri Pajunpää, Natalie Corne, Crystal Zillwood, Temitope Ajose-Cutting, Luke Divall, Mathieu Geffre, Nick Coutsier, Colas Lucot, Pau Aran Gimeno, Antonin Rioche · Composició de so i performance: James Keane · Disseny d’il·luminació: Guy Hoare · Vestuàri: Rike Zöllner

 

 Chris Nash
Chris Nash

  

Durant els últims cinc anys, el coreògraf i dissenyador de Brighton, Theo Clinkard, ha creat una reputació degut a un treball visualment estimulador. Un nou treball per a la seva companyia concebut en dues parts.

La primera part porta a l’audiència a l’escenari en petits grups per a una trobada íntima amb l’ensemble excepcional de Clinkard de dotze ballarins internacionals. Visible dins d’un laberint de pantalles en constant moviment, els suaus canvis entre els intèrprets ajuden l’audiència a connectar-se amb l’elenc.

A la segona part, la coreografia de Clinkard porta l’escenari complet a escala cinemàtica. Mantenint impressions vívides de la primera part, i amb la familiaritat dels ballarins individuals que encara tenim en ment, el públic torna als seients de l’auditori. Amb un sorprenent disseny d’il·luminació, disfresses i música tocats en directe per James Keane, This Bright Field es construeix gradualment per convertir-se en un espectacle de poder visual i emocional.

 

Trailer ‘This Bright Field’